Actualitat >

Notícies

El 'dijous innovador' amb el conseller Balcells, en imatges

El conseller de Salut, Manel Balcells, va ser el convidat de l'última sessió de l'any 2023 del cicle Dijous Innovadors, que va tenir lloc el 21 de desembre. La trobada va girar entorn de la recerca, la transferència tecnològica i l'adopció de la innovació en salut, i va ser inaugurada pel president del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Josep Mayoral, i moderada per Toni Gilabert, director de l'Àrea d'Innovació i Partenariat, juntament amb Joan Cornet, director general d'Innohealth Academy.

En la seva intervenció, el conseller va assenyalar que la innovació ha de respondre a les necessitats de la població i que "la tecnologia per la tecnologia no serveix". "Hem d'identificar els reptes, desenvolupar projectes que donin resposta a les necessitats detectades i, llavors, aplicar la tecnologia per dur-los a terme", va assegurar. Balcells va voler remarcar que la innovació es pot aplicar a tots els àmbits assistencials i que ha de permetre "socialitzar" les teràpies avançades. 

D'altra banda, el president del CSC, Josep Mayoral, va explicar que el Consorci té la intenció de continuar promovent la innovació entre els seus associats, "treballant en xarxa i en col·laboració amb el Departament de Salut".

Podeu recuperar el vídeo de la jornada aquí.

Enllaços relacionats