Actualitat >

Notícies

Ens adherim al manifest 'Treballem+B' amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) s'ha adherit al manifest de Treballem+B com a entitat compromesa en l'impuls de la inclusió laboral a la ciutat de Barcelona, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3 de desembre. Aquesta iniciativa és impulsada i coordinada per Barcelona+B, una aliança d'empreses, institucions educatives, sector públic, entitats socials i ciutadania que vol promoure una ciutat més pròspera, sostenible i inclusiva. 

El manifest assegura que és possible potenciar, captar i fidelitzar el talent de Barcelona a través d'organitzacions més inclusives, ja que la inclusió laboral "aporta valor en les empreses" en termes de major motivació dels treballadors, millora del clima laboral i de la reputació, creixement de la innovació i major productivitat. El text qualifica la inclusió laboral com a "clau mestra de la igualtat" per impulsar una ciutat més justa i equitativa i conclou que les empreses inclusives "miren cap al futur, accionant en el present".

En el marc del compromís social del CSC, un dels principals valors institucionals, i la voluntat de reduir les desigualtats, en sintonia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de l'ONU, l'octubre de 2021 el CSC va firmar un conveni amb Aura Fundació. Aquesta entitat, que ofereix serveis per a la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, va reconèixer el Consorci de Salut i Social de Catalunya com una de les "Empreses amb Aura" per la seva contribució en aquest àmbit.

Enllaços relacionats