Actualitat >

Notícies

Participem en la European Impactful Innovation Conference

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va participar en la European Impactful Innovation Conference celebrada aquesta setmana a Múrcia. Concretament, l'Àrea d'Innovació i Partenariat de l'entitat va organitzar una taula rodona sobre el paper dels ecosistemes d'innovació en l'adopció efectiva d'iniciatives innovadores en els sistemes de salut.

El director de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC, Antoni Gilabert, i el project manager Jordi Jordà van explicar la importància de l'ecosistema sanitari iNexesCSC i del Programa d'adopció de la innovació del Departament de Salut, en el qual ha participat el Consorci.

iNexesCSC és un espai per identificar i impulsar projectes innovadors dels associats al CSC, ajudant a crear l'entorn i els mitjans propicis per al desenvolupament d'aquestes iniciatives i per contribuir a la seva escalabilitat.

D'altra banda, l'objectiu del Programa d'adopció de la innovació del Departament de Salut és orquestrar un sistema de mapatge, registre, identificació, priorització i acompanyament de la innovació perquè pugui ser incorporada de forma sistèmica i integral a tota la xarxa sanitària pública catalana.

La European Impactful Innovation Conference és una trobada sobre innovació que té l'objectiu d'incrementar el nombre de projectes innovadors d'èxit ajudant-los a sobreviure a la fase pilot perquè arribin a tenir impacte.