Actualitat >

Notícies

Participem en la Trobada Anual del Pacte del Temps de Barcelona

L'Auditori de la Biblioteca Gabriel García Márquez, recentment guardonada pel seu disseny, va ser l'escenari aquest dimarts a la tarda de la Trobada Anual de les entitats del Pacte del Temps de Barcelona, en la qual va participar el CSC, membre del Grup Impulsor del Pacte.

La jornada, que girava al voltant del concepte de pobresa del temps, va comptar amb la intervenció de Raquel Gil Eiroá, regidora de Promoció Econòmica, Treball, Feminismes i Memòria Democràtica, Comerç, Restauració i Mercats, així com amb la presentació en exclusiva del dossier "De la pobresa de temps al temps per a la vida". L'informe assenyala que només un de cada quatre homes i una de cada cinc dones sent plena satisfacció amb el temps lliure del qual disposa. A més, el 40% de les dones i el 35% dels homes ha tingut molta o força sensació de no poder atendre les persones que requereixen cura.

L'acte, desenvolupat de manera amena i participativa, es va tancar amb una visita guiada a l'espai VilaVeïna de Provençals del Poblenou.