Actualitat >

Notícies

Primera reunió del nou Consell Rector del CSC

Els membres del nou Consell Rector del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), constituït a la Junta General Extraordinària que va tenir lloc el 28 de juliol, van mantenir, el passat dimarts, la seva primera reunió a la seu del Consorci. Encapçalat pel president, Josep Mayoral Antigas, aquest òrgan de govern està actualment format per quatre vicepresidents i deu vocals.

Els vicepresidents són Adam Tomàs Roiget (Fundació Privada Serveis Socials del Montsià / Hospital Comarcal d'Amposta), Josep Maria Corominas Barnadas (Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa), Sandra Guaita Esteruelas (Centre MQ Reus) i Marta Villanueva Cendán (Ajuntament de Barcelona).

Pel que fa als vocals, són membres del Consell Rector David Bote Paz (Ajuntament de Mataró), Dolors Costa Sempere (Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell), Salut González Martín (Ajuntament de Sant Boi de Llobregat), Fèlix Larrosa Piqué (Ajuntament de Lleida), Martí Masferrer Mascort (Institut d'Assistència Sanitària), Jordi Masquef Creus (Ajuntament de Figueres), José Antonio Montero Domínguez (Ajuntament de Montornès del Vallès), Laura Pineda García (Ajuntament de Sabadell), Francisco Romero Gamarra (Ajuntament de Vilafranca del Penedès) i Josep Maria Vallès Navarro (Ajuntament de Sant Cugat del Vallès). Joaquim Monllau Bayerri, del CSC, n'és el secretari.

En el seu primer discurs com a president, Josep Mayoral va voler subratllar el caràcter plural del Consell Rector, del qual va destacar la "vocació unitària, amb tots els colors, tots els territoris, representant realitats diverses, amb gent de llarga experiència i amb persones que garanteixen la renovació".