Membres de l'Aliança Catalunya 2030

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) és una de les primeres entitats que van sumar-se a l'Aliança Catalunya 2030, impulsada pel Govern de Catalunya a través del seu Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS). El CSC va ser escollit pel seu fort compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i per les seves accions ja implantades en línia a l'Agenda 2030.

Com a membre de l'Aliança, el CSC s'ha sumat a la marca Catalunya 2030 que permetrà identificar les actuacions impulsades des de Catalunya per a l'assoliment de l'Agenda 2030 i les entitats compromeses amb la mateixa.

L'adhesió a la nova marca reforça el pacte adquirit en el moment d'entrar a l'Aliança 2030 i, per tant, el CSC haurà de seguir treballant amb accions concretes perquè la Catalunya del 2030 sigui sostenible i resilient al canvi climàtic, oberta al món, més justa i igualitària, solidària, diversa i integradora, garant dels drets humans i de la pau. Així, aquesta marca s'inclourà en aquelles accions promogudes en l'assoliment de l'Agenda 2030 i, en conseqüència, en línia als Objectius de Desenvolupament Sostenible establerts per l'Organització de les Nacions Unides.

Objectius de Desenvolupament Sostenible