Des del CSC fomentem la gestió responsable dels recursos i dels residus, amb respecte al medi ambient i amb voluntat de ser una organització compromesa amb el planeta.

  • Sensibilització amb el consum de paper
Abans d'imprimir recorda: És realment necessari?

  

En el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Organització de les Nacions Unides (ONU), concretament l'ODS 12 sobre consum i producció sostenible, el CSC ha portat a terme la campanya Abans d'imprimir recorda: És realment necessari?, per sensibilitzar i disminuir el consum de paper. Durant la campanya, el consum de paper que s'ha imprés s'ha reduït un 22,5% en comparació amb el mateix període de l'any anterior.

A la seu central del CSC s'utilitza paper reciclat Blue Angel i s'ha realitzat un procés de reducció del material entregat a les reunions en format paper.

  • Segregació de residus

Al CSC comptem amb diferents contenidors per tal de segregar els residus de forma sostenible.

  • Responsables amb el consum de plàstic

Al CSC som responsables amb el consum de plàstic, per això ja vam eliminar les ampolles de plàstic tant per als professionals com per a les reunions i esdeveniments. Ara ens trobem en un procés d'eliminació de tot el material de consum que utilitzi envasos de plàstic.

  • Sensibilització als professionals

Al CSC s'han portat a terme diferents campanyes de comunicació interna per a sensibilitzar als professionals de la seu central del consum responsable del material, la segregació de residus i d'hàbits saludables.