Actualitat >

Notícies

Parlem dels plans locals de salut en la pròxima Trobada de Salut Pública

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) acollirà, el 19 de setembre, de 14 a 16 h, una nova Trobada de Salut Pública, titulada 'De la planificació a l'acció: contribucions dels plans locals de salut'.

La jornada, que serà moderada per Sònia Chavero, cap de la Secció d'Informació i Anàlisi en Salut Pública de la Diputació de Barcelona, també comptarà amb la participació de Neus Orriols, cap de Servei de Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada; Sílvia Del Fresno, tècnica de Salut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, i Marta Miró, cap de l'Oficina de Salut, Alimentació i Benestar Animal de l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

A més de moderar, Chavero presentarà La planificació en salut a Catalunya: importància de la coordinació i col·laboració entre plans de salut de Catalunya. Per altra banda, la ponència d'Orriols tractarà sobre Els determinants de la salut i la transversalitat al 3r Pla de Salut d'Igualada. Per la seva part, Del Fresno parlarà de La participació i la comunicació al Pla Local de Salut de Sant Sadurní d'Anoia. Finalment, Miró presentarà El seguiment i l'avaluació del Pla Local de Salut Barberà del Vallès.

El formulari d'inscripció per assistir a aquesta sessió de forma presencial està disponible aquí. Per seguir-la online, cal registrar-se aquí.

El cicle de Trobades de Salut Pública CSC 2024 continuarà amb l'última sessió de l'any, que tindrà lloc el 7 de novembre i tractarà de l'art sobre la salut. Les Trobades de Salut Pública del CSC són sessions especialitzades que el Consorci va posar en marxa l'any 2014 amb l'objectiu de convertir-se en un referent a Catalunya, on els professionals puguin aprofundir i debatre temes d'actualitat en matèria de salut pública.