Actualitat >

Notícies

El CSC participa en les Jornades anuals de SEDISA

El Consorci de Salut i Social de Catalunya ha participat en les XIII Jornades nacionals de la Sociedad Española de Directivos de la Salud (SEDISA), celebrades entre el 22 i el 24 de maig a València.

El director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del CSC, Josep Maria Guiu, ha intervingut a la taula "Biosimilars, valor i sostenibilitat", on ha explicat l'experiència de l'entitat en l'estratègia de compres de medicaments biosimilars, així com les iniciatives que s'han dut a terme a Catalunya i Espanya en la incentivació i foment d'ús d'aquest tipus de fàrmacs en el sistema estatal de salut. La taula també ha comptat amb la participació d'Antonio Blázquez Pérez, cap del Departament de Medicaments d'Ús Humà de l'Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios; Encarnación Cruz Martos, directora general de la patronal d'empreses de biosimilars BIOSIM, i Susana Romero Yuste, presidenta de la Sociedad Española de Reumatología.

Les XIII Jornades Nacionals de SEDISA, que s'han celebrat sota el lema Gestió Global de la Salut, han reunit més de 1.500 directius de la salut de tota Espanya al Palau de Congressos de València. Compten amb la col·laboració de 70 societats científiques i entitats del sector de la salut que formen part del Comitè Científic. José Augusto García Navarro, director general del CSC i president de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología (SEGG), és un dels membres d'aquest Comitè.