Actualitat >

Notícies

Participem en una nova edició dels premis FADQ, on els associats tornen a ser protagonistes

L'Auditori Axa de Barcelona va acollir ahir la XXXIV edició dels Premis Avedis Donabedian, uns guardons que reconeixen la qualitat assistencial d'entitats del sector salut i social, i que han comptat, un any més, amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). El Consorci Sanitari Integral (CSI), el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí i el Parc Sanitari Pere Virgili van recollir premis en diferents categories, en una cerimònia on els associats van tornar a tenir protagonisme.

La primera entitat associada a recollir guardó va ser el CSI, per la millor Pàgina web d'una institució de Salut o Social.

En la categoria Projecte de millora de la Qualitat en atenció Primària, es va reconèixer el Projecte NAT-Can Rull: Impacte dels Banys de Bosc en el benestar emocional de persones amb simptomatologia subclínica d'a ansietat i depressió, una iniciativa del Parc Taulí en col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

Per la seva part, l'equip del CAP Larrard, del Parc Sanitari Pere Virgili, va ser guardonat en la categoria de Projecte de millora de la Qualitat en atenció en l'àmbit social, per la iniciativa Primària i sensellarisme: Protocol d'atenció sanitària a les persones sense llar en Atenció Primària.

El president del CSC, Josep Mayoral, va entregar el premi al Projecte de millora de qualitat en Atenció Integrada, patrocinat pel Consorci i que va recaure en la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l'Institut Català de la Salut (ICS).

Durant la gala també es va reconèixer el doctor Rafael Bengoa, expert en salut pública i exconseller del País Basc, i l'organització European Patients' Forum (EPF). L'acte de clausura va anar càrrec del conseller de Salut, Manel Balcells.