Actualitat >

Notícies

El CSC, a la jornada anual de centrals de compra pública organitzada per la Comissió Europea

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha participat avui en la jornada anual del Big Buyers working together, una iniciativa de la Comissió Europea de la qual formem part. La jornada, que s'ha celebrat a Brussel·les, ha comptat amb la intervenció del director de l'Àrea de Farmàcia i Medicament del CSC, Josep M. Guiu, qui ha estat un dels ponents de la taula The Needs of Public Procurers. 

En la seva ponència, Guiu ha fet èmfasi en els reptes als quals s'enfronta la compra pública en el sector sanitari, i ha explicat l'experiència del Consorci en la compra de medicaments i productes sanitaris, com a exemple de treball col·laboratiu entre les diferents entitats del sector.

La iniciativa de Big Buyers promou una comunitat de centrals de compra europees, en la qual participa el CSC, que s'emmarca en l'estratègia de la DG GROW de la Comissió Europea per millorar la contractació pública a la UE. Concretament, el CSC és membre de la comunitat de pràctica Healthcare sustainability, una de les deu que engloba diferents àmbits del sector públic.