Actualitat >

Notícies

Les millores i els reptes de l'atenció primària i comunitària, a la Sessió Tècnica de demà

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) acollirà una nova Sessió Tècnica el dijous 18 d'abril, de 14 a 16 h, titulada "De la reflexió a la pràctica: com estem millorant l'atenció primària i comunitària i quins reptes tenim pendents?".

La jornada comptarà amb diferents professionals que explicaran les seves experiències de millores i reptes en aquest àmbit: Mònica Solanes, vicepresidenta de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, que parlarà d'accessibilitat i resolució; Xavier Bayona, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària a l'Institut Català de la Salut i consultor, que tractarà la longitudinalitat; Ester Giménez, presidenta de l'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya, que abordarà les competències infermeres, i Carme Herranz, referent de Benestar Emocional i Comunitari del Consorci d'Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerra de la xarxa concertada de Barcelona ciutat, que presentarà 'L'impacte dels nous rols: els referents de benestar emocional'.

Sònia Pérez, directora assistencial de la Corporació de Salut de Maresme i la Selva i coordinadora de la Comissió d'Atenció primària i comunitària del Consorci de Salut i Social de Catalunya, moderarà la sessió.

Les inscripcions per assistir a aquesta sessió de forma presencial estan disponibles en aquest enllaç. Per seguir la jornada de forma online, cal inscriure's aquí.