Actualitat >

Notícies

La central de contractacions del CSC presenta ARMA 2.0, la nova plataforma per interactuar amb les entitats adherides

El Servei Agregat de Contractacions Administratives del CSC (SACAC) va presentar, el passat 14 de febrer, la nova plataforma ARMA 2.0, que s'utilitzarà per interactuar amb les entitats adherides als expedients de la central de contractació, gestionats des del SACAC.

ARMA és una eina que permet als usuaris relacionar-se directament amb el personal de la central de contractació, veure la documentació que forma part de les licitacions que es tramiten, tenir una agenda de les diferents accions i activitats que es porten a terme així com les actes de les reunions i descarregar les fitxes tècniques de les ofertes presentades per les empreses, entre altres funcionalitats.

Després d'una dècada en funcionament, el CSC ha impulsat una nova versió de la plataforma que representa una millora qualitativa i un compromís clar de proporcionar eines tecnològiques modernes i eficients per millorar els processos de contractació pública. Algunes de les novetats que presenta aquesta nova eina son les següents:

  • Disseny millorat: s'ha renovat el disseny de la plataforma per oferir una interfície més moderna i atractiva. La navegació s'ha simplificat per facilitar l'accés a les diferents funcionalitats i seccions de la plataforma.
  • Enviament de correus electrònics per tipus d'expedients: ara és possible enviar correus electrònics de manera automatitzada segons el tipus d'expedients, agilitzant i millorant la comunicació amb els centres.
  • Secció de documentació: s'ha creat una secció de documentació per facilitar l'accés i la cerca d'arxius.
  • Nova secció d'incidències: s'ha afegit una nova secció d'incidències, on els centres podran indicar problemes relacionats amb els subministrament amb la qual es permetrà una comunicació més eficient i directa.

Els passats 17 i 24 de gener es van realitzar formacions dirigides als equips administratius de les entitats que s'adhereixen a les licitacions dutes a terme des del SACAC. Durant les sessions formatives, els assistents van destacar el treball realitzat i les millores implementades a la plataforma.

A banda de les millores ja realitzades, l'objectiu és que la plataforma sigui una eina viva i que continuï millorant constantment, afegint noves funcionalitats i característiques per donar resposta a les necessitats dels centres i simplificar els seus processos interns.