Actualitat >

Notícies

Coneixem l'equip d'innovació de Serveis De Salut Integrats Del Baix Empordà (SSIBE)

Serveis De Salut Integrats Del Baix Empordà (SSIBE) és una de les 35 entitats adherides a iNexesCSC, l'ecosistema d'innovació del Consorci. En una de les visites organitzades en el marc d'aquest espai de participació, hem pogut conèixer el seu equip d'innovació i alguns dels projectes que tenen en marxa. Entre ells, l'eina de neurorehabilitació GNPT (Guttmann Neuro Personal Trainer), una solució d'intel·ligència artificial per als emplatats a la cuina, una càmera per fer simulació clínica i el tractament d'oxigenoteràpia hiperbàrica. Ens ho explica l'equip de SSIBE en aquest vídeo.

En la gravació hi participen la coordinadora de Recerca i Innovació de SSIBE, Carmen Andreu; el neuropsicòleg i responsable de la GNPT, Francesc Serrat; el director d'Hoteleria, Miquel Ortega; el director de Recerca, Innovació i Formació, Francisco Rodrigo, i el coordinador de la Unitat de Medicina Hiperbàrica de l'Hospital de Palamós, José María Inoriza.

iNexesCSC és un espai de trobada, de treball conjunt i de cocreació de solucions innovadores en el qual participen activament els equips de Recerca i innovació de les prop de trenta entitats adherides.