Actualitat >

Notícies

El CSC, un any més, al MWC i 4YFN!

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) serà present, un any més, en el Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà del 26 al 29 de febrer a Barcelona. Una delegació formada per una cinquantena de professionals de les entitats associades tindrà l'oportunitat de visitar l'exposició durant els quatre dies del Congrés i conèixer les tendències mundials en tecnologia de la comunicació mòbil. A més, per als membres d'iNexesCSC hem preparat un programa especial entorn del 4YFN, amb activitats exclusives en aquest espai dedicat a les startup. En el marc del 4YFN, el CSC també participarà amb dues sessions en el Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion.

El Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion és un espai ubicat al Hall 8.0 i coordinat per la Fundació TIC Salut Social i Biocat, on es presentaran i debatran iniciatives i projectes tecnològics punters en l'àmbit de la salut i social a Catalunya. Concretament, les sessions organitzades pel Consorci en aquest espai, que tindran lloc el 27 de febrer, seran: 'How to efficiently manage your visit to the exhibition? A survival kit', amb la qual es pretén donar suport als visitants i guiar-los en el seu recorregut pels diferents estands, i 'Healthcare providers as providers of innovation, not only buyer', que reivindicarà el rol dels hospitals com a generadors d'innovació.

Juntament amb el CSC, participaran en el Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion el Departament de Salut, el Departament de Drets Socials i l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), entre altres entitats del sector. L'espai es podrà visitar durant els quatre dies que dura el 4YFN, del 26 al 29 de febrer. 

A més de les dues sessions obertes al públic, celebrades en el marc del Catalonia Health Innovation Pavillon el Departament de Salut, el CSC ha organitzat activitats exclusives per als membres d'iNexesCSC, la comunitat formada per referents d'innovació de les entitats associades. Entre elles, un speed dating entre equips d'innovació d'hospitals i empreses de l'àmbit de la salut.