Actualitat >

Notícies

Col·laborem, un any més, amb els BCN Salut Games

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) és, un any més, entitat col·laboradora dels BCN Salut Games, que enguany arriben a la setena edició. Animem, així, totes les entitats associades a participar en aquesta olimpíada solidària entre centres del sector salut i de recerca que promou el treball en equip, els hàbits de vida saludables i la solidaritat dins les organitzacions. Les competicions de 2024 se celebraran entre el 18 de març i l'11 de maig, i les inscripcions ja estan obertes, fins al 19 de febrer.

Esteve Morató, soci d'A32 Events, l'empresa organitzadora dels jocs, ha tingut avui l'oportunitat d'explicar algunes de les novetats de l'edició d'aquest any al president del Consorci, Josep Mayoral. Entre elles, la incorporació d'activitats com el laser tag, el rockfit i els reptes a la natura. Morató també ha destacat el fet que cada vegada hi ha més centres interessats a participar en l'esdeveniment i que, per tant, hi ha previsió de superar les xifres del 2023, amb més de 20 centres i més de 4.800 professionals inscrits.

Més enllà del seu compromís com a entitat col·laboradora, el CSC tornarà a participar en els BCN Salut Games, per segon any consecutiu, amb equip propi. D'aquesta manera, els professionals de la seu del Consorci competiran, de nou, per recollir fons per a la causa de Salut Sense Sostre. En l'edició 2023, la nostra institució va ser reconeguda com la tercera entitat més solidària dels jocs, per darrere de l'Hospital Sant Joan de Déu i el Consorci d'Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerra (CAPSBE).

Podeu consultar tota la informació i el calendari de competició previst per a aquesta edició aquí.