Actualitat >

Notícies

Relleu al capdavant de l'Àrea Associativa del CSC

Noemí Pou, metgessa amb àmplia experiència al sector, assumirà, a partir del 12 de febrer, la Direcció de l'Àrea Associativa del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). Agafa, així, el relleu de Palmira Borràs, qui, per motius personals, deixa el càrrec i inicia un nou projecte professional.

La nova directora és metge especialista en Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor i  Màster en Direcció d'Institucions Sanitàries per la UAB,  entre altres. També ha estat docent i ha participat en projectes de recerca. Bona part de la seva carrera professional en l'àmbit de la gestió l'ha desenvolupada a l'Hospital Clínic i també ha exercit a l'Hospital del Sagrat Cor i l'Hospital de Mataró, del Consorci Sanitari del Maresme.

Des del Consorci volem agrair a Palmira Borràs el compromís demostrat durant els més de 17 anys de trajectòria a la nostra institució i especialment la tasca duta a terme al capdavant de l'Àrea Associativa des del 2017. Li desitgem molta sort en una nova etapa professional que li permetrà tornar a la seva terra, Balaguer, i celebrem que la responsabilitat que assumirà com a directora de centres de la xarxa d'hospitals de l'Alt Pirineu la mantingui vinculada al CSC.