Actualitat >

Notícies

El CSC renova la vicepresidència de la European Health Public Procurement Alliance (EHPPA)

Toni Gilabert, director de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), va ser reelegit dos anys més com a vicepresident d'Innovació de la European Health Public Procurement Alliance (EHPPA), un organisme format per diverses organitzacions europees sense ànim de lucre per a la millora de la compra pública en l'àmbit sanitari.

La decisió es va prendre en el marc de l'Assemblea General d'aquesta entitat, celebrada aquesta setmana a París. Gilabert va estar acompanyat per Jordi Jordà, project manager del CSC, en un acte que va comptar amb representants de MercuHosp (Bèlgica), CAEIB (Suïssa), NHS (Anglaterra), Sykehusinnkjøp (Noruega) i RESAH (França), que va exercir d'entitat amfitriona.

A la capital francesa es va continuar la feina feta a l'assemblea general de 2022, que va acollir el CSC. El dia 19 el Consorci de Salut i Social de Catalunya va organitzar un taller en què es va elaborar un full de ruta per enfocar les possibles solucions al repte de digitalització i integració de la intel·ligència artificial en la compra pública.

L'objectiu de l'EHPPA és compartir coneixement, crear sinergies i dissenyar una estratègia comuna per a la millora de la compra pública en l'àmbit sanitari. El Consorci forma part d'aquesta aliança des del 2018, com a entitat de referència a l'estat espanyol en l'àmbit de la contractació pública i per la seva gran experiència en aquest àmbit.