Actualitat >

Notícies

Participem en el primer fòrum europeu "Speeding up Innovation to patients" a Madrid

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va participar el passat dilluns en el primer fòrum europeu "Speeding up innovation to patients", que es va dur a terme a l'Ilustre Colegio Oficial de Médicos de Madrid, organitzat pel CRES-Centre de Recerca en econòmica i Salut de la Universitat Pompeu Fabra i el laboratori AstraZeneca.

Josep Maria Guiu, director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del CSC, va intervenir en la taula "Legado innovador en España intercambio de buenas prácticas entre diferentes comunidades autónomas", en què es van analitzar les diferents iniciatives que des de Catalunya s'han impulsat en els darrers anys en la introducció de la innovació farmacològica al sistema de salut.

L'objectiu d'aquest fòrum era debatre sobre les diferents pràctiques d'avaluació i gestió de la innovació sanitària tant a diferents països, amb representants d'Alemanya, Itàlia, França i Espanya, com en diferents comunitats autònomes, amb representants de Madrid, Andalusia i Catalunya. També s'hi va abordar l'impacte esperat de la reforma de la legislació farmacèutica europea en l'avaluació i accés a medicaments al sistema de salut.