Actualitat >

Notícies

Trobada amb la Diputació de Barcelona

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) es va reunir ahir amb la Diputació de Barcelona, institució associada que aglutina els 311 municipis de la província de Barcelona, el que representa el 24% de la superfície de Catalunya i el 74% del total de la població catalana.

Josep Mayoral, president del CSC, i José Augusto García Navarro, director general, es van trobar ahir amb la presidenta de la Diputació i alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret.

Les funcions principals de la Diputació de Barcelona són donar suport tècnic, econòmic i tecnològic als ajuntaments perquè puguin prestar serveis locals de manera més homogènia a tot el territori. A més, coordina serveis municipals i organitza serveis públics de caràcter supramunicipal.

Durant la reunió, els representats d'ambdues entitats van tractar diverses qüestions, com els diferents programes que el Consorci porta a terme. Per exemple, van parlar del Grup de treball de Voluntariat, emmarcat dins els espais de participació del CSC, que està format per 11 entitats i busca promoure el coneixement en l'àmbit del voluntariat i donar visibilitat a les persones que hi treballen.