Actualitat >

Notícies

Ens reunim amb Creu Roja Catalunya

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) s'ha reunit avui amb Creu Roja Catalunya, a la seu barcelonina d'aquesta organització humanitària històrica, que ja fa més de 150 anys que actua en territori català. El president del CSC, Josep Mayoral, i el director general, José Augusto García Navarro, han mantingut una trobada amb Josep Quitet, president de la Creu Roja a Catalunya; Helena Fontanet, secretària autonòmica, i Oti Ragull, cap de Protocol de Presidència.

Actualment, Creu Roja compta amb 327 punts de presència institucional a tot Catalunya, des d'on va atendre 422.324 persones el 2022. Aquesta entitat no governamental actua, especialment, en els àmbits de la inclusió social, la salut, l'educació, l'ocupació, el socors i les emergències, i el medi ambient.

Tenint en compte que la majoria d'aquests àmbits d'actuació són comuns, des del Consorci hem manifestat la voluntat de col·laborar-hi en futurs projectes, amb el convenciment que el fet de compartir valors, com ara el compromís social i mediambiental, pot contribuir a l'establiment de sinergies molt profitoses.