Actualitat >

Notícies

Les malalties minoritàries protagonitzaran la pròxima sessió del cicle de debats #iNNovacióCSC

El 21 de novembre, de 12 a 14h, es durà a terme la sessió "Les malalties minoritàries: el repte de l'atenció integral i holística", en el marc del cicle de debats que organitza l'Àrea d'Innovació i Partenariat del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC).

Antoni Gilabert, director de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC, i Lluís Bohigas, economista de la salut, moderaran conjuntament un acte que s'iniciarà amb les intervencions de Miquel Pons, director mèdic de l'Hospital Sant Joan de Déu, i Josep Serrat, director de planificació i suport a la gestió de l'Hospital Sant Joan de Déu. Ambdós presentaran "La ruta del pacient amb una malaltia minoritària: dificultats en l'àmbit sanitari i social" i "Tractament i acompanyament de pacients amb malalties minoritàries", amb participació de la industria farmacèutica.

Seguidament, hi intervindran Juan Pablo Garcia, Acces & Pricing Lead Rare Diseases d'UCB, i Rosana Cabello Moruno, Therapeutic Area Lead - Rare Diseases de Roche, amb la ponència "Tractament i acompanyament de pacients amb malalties minoritàries. La mirada de la indústria farmacèutica".

Finalment, participaran en el debat Miquel Pons i Josep Serrat i s'afegiran Francesc Cayuela, president de la Federació Catalana de Malalties Minoritàries (FECAMM); Maria Queralt, directora de farmàcia hospitalària de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron; Manel Fontanet, tècnic de l'Àrea del Medicament del Servei Català de la Salut i Susan Webb, presidenta de la Comissió Assessora de Malalties Minoritàries del CatSalut (CAMM).

Les inscripcions són gratuïtes per a totes les entitats associades al Consorci.