Actualitat >

Notícies

Últims dies per participar en els I Premis a l’Excel·lència en Projectes Sanitaris a Catalunya, en els quals col·labora el CSC

La Societat Catalana de Gestió Sanitària i la Federació Espanyola d'Empreses de Tecnologia Sanitària (FENIN) han obert la convocatòria dels I Premis a l'Excel·lència en Projectes Sanitaris a Catalunya, una iniciativa que compta amb la col·laboració del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC).

Als premis s'estableixen dues categories. Per una banda, el premi a l'excel·lència en projectes en gestió d'organitzacions i, per l'altra, el premi a l'excel·lència en projectes en gestió clínica innovadora. Els projectes es poden presentar fins al 21 de novembre de 2023. Les bases es poden consultar aquí.

L'objectiu d'aquests guardons, que tenen una dotació econòmica de 5.000 euros, és posar en valor i reconèixer les iniciatives excel·lents en gestió innovadora en l'àmbit de la salut que s'estan duent a terme en els diversos centres i organitzacions de Catalunya.

Els premis s'entregaran el 24 de novembre de 2023, a la jornada 'Planificació de la renovació tecnològica i l'aportació de valor de les inversions' que tindrà lloc a la seu de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

En aquest acte, a més d'entregar els guardons, es debatrà sobre l'aportació de valor que la renovació i planificació de la tecnologia sanitària i les inversions ofereix a les organitzacions, al sistema de salut i també a la ciutadania en l'actual escenari. Per assistir a la jornada, cal inscriure's aquí.