Actualitat >

Notícies

Onze associats al CSC, premiats als XXIV Premis TOP20

Els XXIV Premis TOP20 d'IQVIA han reconegut l'excel·lència hospitalària en diferents àmbits d'onze centres associats al Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). Els centres guardonats han estat l'Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu - Hospital Clínic de Barcelona, el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, el Consorci Sanitari Alt Penedès i Garraf, el Parc Salut Mar de Barcelona, l'Hospital Municipal de Badalona, l'Hospital General de Granollers, la Clínica Terres de l'Ebre, la Fundació Sanitària Mollet, la Fundació Hospital de Palamós i l'Hospital Comarcal Sant Bernabé.

L'Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu - Hospital Clínic de Barcelona ha rebut tres guardons: a la Gestió Hospitalària Global, en la categoria d'hospital de referència regional i nacional; a l'Àrea del Cor, en la categoria d'hospitals amb cirurgia cardíaca, i a l'Àrea de Pediatria, en la categoria d'hospitals amb pressió pediàtrica.

Per la seva part, el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí ha aconseguit dos guardons: a l'Àrea de Pediatria, en la categoria d'hospitals amb pressió pediàtrica, i a l'Àrea d'UCI, en la categoria d'hospitals amb cirurgia toràcica.

El Consorci Sanitari Alt Penedès i Garraf també ha rebut dos guardons: a la Gestió Hospitalària Global, en la categoria de grans hospitals generals, i a l'Àrea de Digestiu, en la categoria d'hospitals amb cirurgia general comuna.

Dins l'Àrea Gestió Hospitalària Global, també han estat guardonats l'Hospital Comarcal Sant Bernabé, en la categoria d'hospitals generals petits; la Fundació Hospital de Palamós i la Fundació Sanitària Mollet, en la categoria d'hospitals generals mitjans, i la Clínica Terres de l'Ebre, en la categoria d'hospitals privats petits.

Finalment, el Parc Salut Mar i l'Hospital General de Granollers han estat guardonats dins l'Àrea de Pediatria, en la categoria d'hospitals sense pressió pediàtrica, i l'Hospital Municipal de Badalona, dins l'Àrea de Respiratori, en la categoria d'hospitals sense cirurgia toràcica.

La cerimònia de lliurament dels Premis TOP20 es va fer el dimarts 24 d'octubre a Madrid. Aquesta edició ha comptat amb la participació de 185 hospitals, un 57% públics i un 43% privats, i ha inclòs una nova àrea clínica, la 'Pediatria'. Durant l'acte, també es va celebrar una taula rodona en la qual es van presentar diferents casos d'èxit i on va participar Ana Garcia, cap del servei de cardiologia de l'Hospital Clínic de Barcelona.

Al llarg dels més de vint anys d'història dels TOP20, més de 250 hospitals espanyols han participat en aquest programa, que celebra els patrons de bona pràctica i reconeix públicament els hospitals amb el millor balanç de resultats sobre la base d'indicadors objectius obtinguts a partir de dades que es registren de forma rutinària. Hi participen hospitals públics i privats de manera gratuïta, voluntària i anònima.

Des del CSC, donem l'enhorabona a les entitats associades reconegudes als XXIV Premis TOP20 d'IQVIA que, gràcies a l'esforç i compromís dels seus equips professionals, contribueixen a la projecció de la sanitat catalana com a referent en qualitat assistencial i afany d'excel·lència. Cal destacar, en aquest sentit, que Catalunya ha estat la comunitat més premiada, amb 27 guardons, destacant especialment en les Àrees de Dona i Pediatria.

Enllaços relacionats