Actualitat >

Notícies

Sis associats al CSC, premiats als Best Spanish Hospitals Awards

Sis centres associats al Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) han estat reconeguts a la 5a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards, organitzats per la consultora Higia Benchmarking i celebrats el dijous 5 d'octubre a la Casa Convalescència de Barcelona. Aquests guardons són un reconeixement a l'excel·lència hospitalària a través d'indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial.

L'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i la Fundació Salut Empordà - Hospital de Figueres han estat reconeguts en la categoria de Millors hospitals en processos maternoinfantils. Per la seva part, la Fundació Sanitària Mollet ha estat premiada en la categoria Millors hospitals en processos quirúrgics. El Complex Universitari Hospitalari Moisès Broggi i l'Hospital Dos de Maig, ambdós del Consorci Sanitari Integral, han estat premiats com a Millors hospitals en urgències i com a Millors hospitals en avaluació sanitària basada en el valor, categoria on també ha estat reconegut l'associat Hospital Comarcal de Blanes - Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Entre els associats finalistes als Premis BSH, també hi figuren l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la Fundació Sanitària Mollet, dins la categoria de processos mèdics, i l'Hospital del Mar, la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers i el Pius Hospital de Valls, en la categoria de processos maternoinfantils. El Complex Universitari Hospitalari Moisès Broggi també ha estat finalista en la categoria sobre processos quirúrgics.

Des del CSC, donem l'enhorabona a les entitats associades reconegudes als Premis BSH que, gràcies a l'esforç i compromís dels seus equips professionals, contribueixen a la projecció de la sanitat catalana com a referent en qualitat assistencial i afany d'excel·lència. En aquest sentit, cal destacar que, per segon any consecutiu, Catalunya ha estat la comunitat més premiada, amb 21 centres guardonats.

En l'edició d'enguany, el CSC ha donat suport tècnic per a la valoració de les candidatures de la categoria sobre avaluació sanitària basada en valor. Així mateix, des del Consorci, juntament amb la RECH, Xarxa Espanyola de Costos Hospitalaris, col·laborem amb el projecte Club BS3 ESBV de Benchmarking Sanitari 3.0® (BS3), que té per objectiu l'avaluació del valor de la salut des de la perspectiva dels resultats que importen als pacients.