Actualitat >

Notícies

UCF presenta el seu nou web corporatiu i plataforma d'aprenentatge

Unió Consorci Formació (UCF) ha publicat, aquesta setmana, el seu nou web corporatiu i plataforma d'aprenentatge, en el marc del projecte de transformació digital WeMoVe (de WEb, MOodle i Visió Estratègica).

El web mostra les diferents solucions de formació i acompanyament que ofereix la UCF i presenta una visió estratègica de l'organització. L'objectiu principal del projecte WeMoVe és digitalitzar i millorar els processos, amb la voluntat de donar resposta a les necessitats de les persones, equips i entitats del sector salut i social.

Una de les novetats més rellevants és la incorporació d'un cercador de l'oferta formativa, que permetrà als usuaris trobar cursos i programes de forma àgil i personalitzada. També s'ha implementat la funcionalitat d'e-commerce, que facilitarà l'adquisició de cursos. A més, la plataforma d'aprenentatge Moodle Worplace ofereix una experiència formativa més flexible, interactiva i segura.

Amb aquest projecte, UCF reforça el seu compromís constant amb la innovació i l'aprenentatge de qualitat per als professionals del sector salut i social. Podeu accedir al web aquí.

Enllaços relacionats