Actualitat >

Notícies

El CSC, a la II Jornada "Creando valor en Salud a través de la Contratación Pública", organitzada per MSD

El director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Josep Maria Guiu, ha participat en la II Jornada "Creando valor en Salud a través de la Contratación Pública", organitzada per MSD i celebrada el passat 12 de setembre a Madrid. 

A la jornada, que ha comptat amb experts en contractació pública i representants de l'àmbit de la contractació sanitària de diferents comunitats autònomes, s'han abordat les iniciatives de les diferents entitats de compra pública en els models de compra per valor. 

En la seva intervenció, Josep Maria Guiu ha ressaltat, entre altres aspectes, l'impuls pioner del CSC en incorporar criteris de sostenibilitat en la compra sanitària, així com l'orientació en l'atenció centrada en el pacient i el paper clau dels resultats en salut com a element instrumental de la compra basada en el valor de tecnologies sanitàries com els medicaments.

A l'acte també han assistit representants dels serveis jurídics del Servei Agregat de Compres administratives del Consorci (SACAC), com la seva directora, Paula Hors.