Actualitat >

Notícies

Descomptes per a associats al IX Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida

Els associats al Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) poden gaudir d'un descompte per assistir al IX Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida. "Integració sociosanitària: un balanç de la realitat", que organitza la Fundación Edad&Vida entre el 6 i 7 de novembre a l'Auditori Axa de Barcelona i també en format virtual.

A través de l'Àrea d'Envelliment i Benestar (eib), el CSC és enguany entitat col·laboradora d'aquest congrés, fet que permetrà els professionals de les entitats associades inscriure-s'hi amb un 10% de descompte. A més, el programa científic de l'esdeveniment compta amb una àmplia participació del Consorci. Entre els ponents hi figuren José Augusto García Navarro, director general del CSC i president de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia (SEGG); Ana Mª de Andrés Lázaro, cap del Servei de Farmàcia del Parc Sanitari Pere Virgili; Pere Clavé, metge i director de Recerca i desenvolupament Acadèmic del Consorci Sanitari del Maresme, i Carles Blay, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, doctor en Ciències de la Salut i director de l'Escola de Salut de l'Hospital Sant Joan de Déu.

El congrés es dirigeix als diferents professionals i organitzacions que intervenen de manera conjunta en el procés d'atenció de les persones en els diferents nivells assistencials, i pretén millorar les necessitats d'atenció, especialment de les persones amb pluripatologia crònica, situació de fragilitat o vulnerabilitat i, en la majoria dels casos, en situació de dependència.

El IX Congrés Internacional Dependència i Qualitat de Vida se centrarà en la necessitat de treballar en el desenvolupament urgent d'uns serveis sociosanitaris reals en el marc de les cures de llarga durada, reivindicant-los tant en l'àmbit institucional com en el domiciliari. També s'abordarà la necessitat de comptar amb professionals dels sectors social i sanitari, suficients i adequats, que treballin en equip, de forma integrada, per afrontar amb garanties i qualitat la comorbiditat que afecta les persones majors i que repercuteix en la seva salut i en la resta d'àmbits de la seva vida.

Programa del congrés

Els principals eixos del congrés són: 'Experiències d'atenció integrada a Europa', 'L'experiència de la persona major en l'àmbit domiciliari', 'Fragilitat i vulnerabilitat en persones majors: una visió multidisciplinària' i 'L'impuls de la gestió integrada a través del finançament i sistemes de pagament'.

Aquests eixos es complementaran amb 12 sessions paral·leles i comunicacions científiques on s'abordaran altres aspectes estratègics i d'interès cientificotècnic relacionats amb l'atenció sociosanitària integrada. Tota la informació i el programa de l'acte està disponible a la web del congrés.

Per poder gaudir del descompte, caldrà enviar un correu a comunicacio(ELIMINAR)@consorci.org indicant que voleu assistir a aquest congrés i rebreu un enllaç per fer la inscripció. Per a consultes i informacions addicionals, es pot contactar amb la Secretaria Tècnica del IX Congreso Internacional Dependencia y Calidad Vida al correu info(ELIMINAR)@actoserveis.com.