Actualitat >

Notícies

UCf rebrà 2,8 M d'euros del programa Conforcat a MIDA per formar professionals del sector sanitari

Unió Consorci Formació (UCf) rebrà 2,8 milions d'euros procedents del programa Conforcat a MIDA, una iniciativa impulsada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, que permetrà dissenyar itineraris de formació a mida per a empreses i entitats. Aquesta convocatòria de Conforcat a MIDA subvenciona accions de formació no formal vinculades a determinades qualificacions professionals en l'àmbit del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) amb Fons Next Generation, de diferents sectors productius i que inclou el sanitari com a estratègic.

Des d'UCf s'han recollit diferents necessitats de formació, comptant amb la supervisió de professionals experts, i s'hi estan dissenyant tot un seguit d'itineraris adreçats a tècnics d'imatge, radiodiagnòstic, farmàcia i cures, això com a zeladors, personal amb funcions administratives i treballadores socials. En total s'oferiran 10.200 places. Amb l'objectiu de crear una formació el més personalitzada i ajustada a les necessitats dels professionals possible, UCf va fer una crida a les entitats de salut, el passat mes de març, a fer propostes per incloure en la seva oferta formativa.

El Departament d'Empresa i Treball va organitzar, el passat 21 de juliol, un acte per reconèixer les institucions participants en el programa Conforcat a MIDA. L'acte, presidit pel conseller d'Empresa i Ocupació, Roger Torrent, va comptar, entre d'altres, amb la participació d'Ana Sedano, directora gerent d'UCF.

Enllaços relacionats