Actualitat >

Notícies

La Comissió de Serveis Generals del CSC es reuneix a l'Hospital de Palamós

La Comissió de Serveis Generals del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) es va reunir ahir, 4 de juliol. Una trobada que va permetre conèixer el model de gestió d'EMPORHOTEL AIE, que presta els serveis d'hoteleria (cuina, bugaderia, neteja, residus, jardineria i control de plagues) de la Fundació Hospital de Palamós, la Fundació Palafrugell Gent Gran i la Fundació Salut Empordà. Durant el recorregut, els assistents van tenir l'oportunitat de conèixer in situ la cuina i bugaderia del centre hospitalari.

També es va visitar la confraria de pescadors de Palamós, amb qui recentment EMPORHOTEL ha impulsat una iniciativa per promocionar el peix de la Costa Brava a la cafeteria de l'Hospital i, a curt termini, també a les residències.

En finalitzar la trobada, els assistents van poder gaudir d'un aperitiu de productes de proximitat elaborat pel cap de cuina d'aquest centre associat. Precisament, l'hospital palamosí ha estat el millor valorat en l'enquesta PLAENSA 2022 en la categoria de menjar.

Des del CSC i la Comissió de Serveis Generals, volem agrair a l'Hospital de Palamós, i especialment a Miquel Ortega, director EMPORHOTEL, i al seu equip, l'acollida i organització de la jornada.