Actualitat >

Notícies

La segona jornada de sostenibilitat del CSC reflexionarà sobre el paper del sector sanitari i social davant l'emergència climàtica

L'Àrea de Sostenibilitat del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) organitza demà, 13 de juliol, la jornada "El sector salut i social davant l'emergència climàtica: Què estem fent?", per reflexionar sobre quines accions i estratègies està duent a terme el sector actualment.

La meteoròloga de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio Gemma Puig obrirà la sessió amb la ponència "Del canvi climàtic a l'emergència climàtica". Posteriorment, Rosalia Serra, coordinadora tècnica de l'Àrea Associativa del CSC, compartirà els resultats i les conclusions del qüestionari enviat a les entitats associades sobre sostenibilitat ambiental, i Marta Moles, responsable de l'Àrea de Sostenibilitat del CSC, moderarà una taula rodona amb experiències d'èxit d'associats, en què participaran representants el Banc de Sang i Teixits, Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell i el Consorci Hospitalari de Vic. Durant la sessió, diferents àrees del CSC també exposaran bones pràctiques en l'àmbit de la sostenibilitat ambiental.

Les inscripcions per a la jornada, que serà en format presencial, ja són obertes i es poden fer a través d'aquest enllaç.