Actualitat >

Notícies

Intervenim a la XXVIII Escola internacional d'estiu de l'ECPD

El director de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Antoni Gilabert, va participar el 22 de juny en la XXVIII Escola internacional d'estiu del European Center for Peace and Development de la Universitat per la Pau de les Nacions Unides (ECPD), organització internacional d'educació i recerca del sistema acadèmic de l'ONU. Gilabert és, a més, professor visitant de la universitat, una figura amb funcions similars a les de professor associat.

En aquesta edició de l'escola d'estiu, que es va celebrar del 19 al 23 de juny a Budva (Montenegro), Gilabert va participat amb la ponència "Com facilitar l'adopció de la innovació?". En la seva intervenció,  va parlar de com les organitzacions poden incorporar processos innovadors, no només en l'àmbit tecnològic, sinó també en els processos de compra i adquisició de medicaments i material sanitari. "Necessitem ser innovadors en com incorporem la innovació a les nostres organitzacions i en tots els processos relacionats", va afirmar Gilabert.

A l'hora d'incorporar la innovació a les organitzacions, el director de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC va assegurar que cal fer-ho amb estratègia i desenvolupant eines que facilitin que la innovació arribi a tots els processos i àmbits. En aquest sentit, va posar com a exemple l'iNNexes del CSC, un espai de trobada per promoure la cultura de la innovació al sistema sanitari que dona pistes a les organitzacions de quin podria ser el camí.