Actualitat >

Notícies

Intervenim en la VI Jornada Gestión de las Enfermedades Crónicas, a Sevilla

El director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Josep Maria Guiu, va intervenir, el 21 de juny, a la VI Jornada Gestión de las Enfermedades Crónicas, organitzada per la revista New Medical Economics i celebrada al Col·legi de Metges de Sevilla.

Guiu va participar en la taula "El papel del farmacéutico en las patologías crónicas", on es van abordar aspectes com la coordinació assistencial, la polifarmàcia en els pacients crònics, la necessitat d'avançar en el model d'atenció farmacèutica en residències i la conciliació de la medicació dels pacients a l'ingrés i a l'alta.

Durant la jornada, també es van organitzar sessions sobre la promoció de la salut i la prevenció en les malalties cròniques, el procés assistencial en persones amb aquest tipus de malalties, i aspectes com el cribratge, el diagnòstic i les cures en aquests pacients. L'esdeveniment va comptar amb la participació de la Consejería de Salud y Consumo de la Junta de Andalucía i amb el patrocini d'AstraZeneca.