Actualitat >

Notícies

El CSC, 3a entitat més solidària als BCN Salut Games

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) figura en el pòdium de la Solidaritat dels BCN Salut Games, l'olimpíada del sector salut en què van competir, entre els mesos de març i maig, 39 entitats i més de 4.800 professionals. En concret, el CSC ha estat reconegut com la tercera entitat més solidària dels jocs, per darrere de l'Hospital Sant Joan de Déu i el Consorci d'Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerra (CAPSBE), dos centres associats que han obtingut, respectivament, la primera i segona posició d'aquest pòdium.

La classificació dels centres més solidaris dels BCN Salut Games té en compte l'aportació duta a terme per cada entitat a la causa escollida amb relació al nombre d'inscripcions. En total, uns quaranta professionals de la seu central del CSC, cosa que representa prop de 50% de la plantilla, van participar als jocs en alguna de les següents modalitats: escape room, gimcana urbana, zumba, running vòlei-platja o bowling. Ha estat gràcies a la seva generositat i a la d'altres persones de l'organització que, malgrat no poder competir-hi, van voler fer donacions, que el Consorci s'ha convertit en la tercera entitat més solidària de l'edició 2023.

L'aportació de l'equip del CSC s'ha destinat a Salut Sense Sostre, una entitat formada per professionals de l'àmbit sanitari que treballen, de forma voluntària, per oferir atenció a persones vulnerables, principalment sense llar i amb dificultat d'accés a l'assistència sanitària pública. Segons ens van explicar en un vídeo d'agraïment, dedicaran l'aportació econòmica a comprar fàrmacs i material sanitari.

Des del Consorci ens sentim molt orgullosos del nostre equip professional, no només per la seva solidaritat, sinó també per la implicació i motivació demostrada en totes les competicions. També volem felicitar l'Hospital Sant Joan de Déu i CAPSBE, associats amb qui compartim el pòdium de la Solidaritat. En total, els 39 centres i més de 4.800 professionals inscrits als BCN Salut Games hem aconseguit recaptar, enguany, més de 20.000 euros per a diverses causes solidàries. Enhorabona a tots!