Actualitat >

Notícies

Participem en l'entrega de Premis Avedis Donabedian

L'Auditori Axa de Barcelona va acollir, el passat 3 de maig, la XXXII edició dels Premis Avedis Donabedian, uns guardons que reconeixen la qualitat assistencial d'entitats del sector salut i social. El president del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Manel Ferré, va entregar el premi al Projecte de millora de qualitat en Atenció Integrada, patrocinat per la nostra institució, a l'Aliança estratègica C-17, formada per Clínic Barcelona, el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, la Fundació Sanitària Mollet i l'Hospital de Sant Celoni.

Així, aquestes cinc entitats associades al CSC van recollir un dels guardons de la cerimònia d'entrega de premis, en reconeixement dell projecte Aliança Estratègica c-17 a Catalunya 2015-2023. Atenció especialitzada integrada supraterritorial orientada a 1 milió de ciutadans i professionals, per millorar l'eficiència i l'accessibilitat.

Una altra entitat associada, la Corporació Sanitària Parc Taulí, va resultar guanyadora en la categoria Projecte de millora de la qualitat en atenció en l'àmbit social. El projecte premiat, Grup de suport telemàtic a l'atenció de pacients domiciliaris amb sentiment de soledat i aïllament social,  aborda la pèrdua d'autonomia, el deteriorament cognitiu i la fragilitat de la salut, que poden conduir a una situació social complexa i/o d'aïllament.

Els Premis Avedis Donabedian a la Qualitat es van crear l'any 1989 amb l'objectiu de reconèixer diferents aspectes relacionats amb la qualitat a les entitats de l'àmbit sanitari i social, així com per marcar les tendències de desenvolupament futur en les diferents àrees. Les categories a les quals optaven els participants eren: Projectes de millora de la qualitat assistencial i Memòria d'activitat, memòria de responsabilitat social i pàgina web

El jurat també va fer entrega dels premis Donabedian nacional i Donabedian internacional, que van recaure en el Dr. Antoni Trilla i el Dr. Vikas Saini, respectivament. L'acte de clausura va anar a càrrec del conseller de Salut, Manel Balcells.