Actualitat >

Notícies

El CSC s'adhereix a la Xarxa Catalana al Dret del Temps

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) s'ha adherit a la Xarxa Catalana pel Dret al Temps, impulsada pel Departament d'Igualtat i Feminismes en el marc de la darrera Time Use Week. La Xarxa té l'objectiu d'avançar en el dret al temps per a tota la població, i assolir una organització del temps més equilibrada i justa. Sorgeix per tal de facilitar la creació i divulgació de coneixement sobre l'organització del temps amb perspectiva de gènere, així com l'intercanvi d'experiències transformadores. Pretén enxarxar tots els agents amb compromís i capacitat per reorganitzar el temps a Catalunya, així com reconèixer i promoure la seva tasca.

La Xarxa busca impulsar la implementació de mesures concretes en l'organització del temps a les empreses i entitats, connectar les polítiques amb la recerca, i promocionar la implantació de pactes del temps en l'àmbit municipal i amb perspectiva de gènere. 

L'adhesió a la Xarxa facilitarà la participació en accions d'intercanvi d'experiències i bones pràctiques, i oferirà visibilitat i reconeixement a les organitzacions i persones compromeses amb el dret al temps.