Actualitat >

Notícies

Organitzem una sessió de debat sobre els resultats de l'enquesta PLAENSA 2022

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) organitza una sessió de presentació i debat sobre els resultats de 2022 del Pla d'enquestes de satisfacció PLAENSA, del CatSalut. La trobada, que tindrà lloc el pròxim 19 de maig, serà en format presencial a la seu del CSC.

L'objectiu de la sessió és aprofundir en l'anàlisi del Pla d'enquestes de satisfacció (PLAENSA) en els àmbits de l'Atenció primària i l'Atenció especialitzada hospitalària per poder establir conclusions i possibles estratègies de millora per territoris.

El Pla d'enquestes de satisfacció (PLAENSA) és un projecte que va començar l'any 2001 per avaluar la qualitat del servei i el grau de satisfacció dels usuaris amb els diferents serveis sanitaris públics, amb l'objectiu d'obtenir una informació per dissenyar i implementar estratègies de millora de la qualitat en la provisió d'aquests serveis.

La sessió comptarà amb l'assistència d'Elisenda Serra, directora de l'Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari del CatSalut, i d'Ismael Cerdà, tècnic de la mateixa àrea.

Aquestà sessió està adreçada a entitats associades. Podeu inscriure-us-hi en aquest enllaç.