Actualitat >

Notícies

Sessió informativa sobre la disponibilitat d'aliments i begudes a les màquines expenedores dels centres sanitaris

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) organitza el pròxim 25 d'abril, de 10 a 11:30 hores i de manera virtual, una sessió monogràfica per parlar dels criteris sobre disponibilitat d'aliments i begudes en les màquines expenedores, en les cafeteries i els menjadors, i sobre l'accés a aigua potable en els centres sanitaris.

La sessió constarà de dues parts. Primer, es farà una exposició dels criteris establerts en la Instrucció 2/2023 del CatSalut i, seguidament, es presentaran dels resultats de l'enquesta realitzada des del CSC per conèixer l'estat de situació de les entitats envers els criteris recollits en la Instrucció.

A la sessió hi participaran Gemma Salvador i Maria Manera, dietistes-nutricionistes de la Subdirecció General de Promoció de la Salut de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT). També hi intervindran Irene Corbella, cap del servei de salut ambiental, de la Subdirecció General de Protecció de la Salut de l'ASPCAT i Josep Ramon Arisa, de la Gerència d'Assessorament Jurídic del CatSalut, per resoldre dubtes que hi puguin haver relacionats amb el seu àmbit d'actuació.

La sessió va dirigida a les direccions de serveis generals de les entitats associades al CSC. Per a consultes específiques relacionades amb els criteris establerts en la Instrucció, podeu adreçar-vos a aquest correu electrònic(ELIMINAR).