Actualitat >

Notícies

La visita del CSC al MWC, en imatges

La setmana passada, Barcelona es va convertir en la capital mundial de la telefonia mòbil i els avenços tecnològics amb la celebració del Mobile World Congress (MWC). Una delegació del CSC amb professionals de les entitats associades, en el marc d'iNexesCSC, va tenir l'oportunitat d'assistir-hi. Hem recollit la seva experiència en un vídeo.

En la visita, gràcies a la col·laboració de Sanofi, un grup de professionals d'entitats associades, juntament amb l'equip de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC, van poder conèixer les darreres solucions tecnològiques proposades per empreses emergents en l'àmbit de les ciències de la vida, que es van trobar a la jornada 4YFN.

La delegació del CSC va tenir l'oportunitat de visitar l'estand de Biocat, que estava coorganitzat amb ACCIÓ, l'Agència de la Competitivitat de l'Empresa, i parlar amb el director general de Biocat, Robert Fabregat. També van conèixer l'espai Barcelona Health Hub, que promou la innovació en salut digital i la seva transferència al sector, vinculant empreses emergents, organitzacions sanitàries, empreses i inversors.