Actualitat >

Notícies

Atorgada la beca CSC per realitzar el Postgrau en Salut Pública 2022-23

En el marc del conveni de col·laboració entre el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per promoure la formació en salut pública dels professionals dels serveis sanitaris, el 27 de febrer es va atorgar la beca CSC per al Diploma de Postgrau Online de Salut Pública de la UPF, després del procés d'avaluació de les candidatures.

En la convocatòria d'enguany, la candidata seleccionada ha estat Marta Sanllehí, recentment graduada en Ciències Biomèdiques i que, entre altres feines, treballa des del 2022 com a tècnica de laboratori a la Fundació Althaia, Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, a temps parcial. "L'objectiu de cursar el Postgrau en Salut Pública és poder aplicar tots els coneixements que he anat guanyant i dedicar-me de ple a la salut i la ciència", explica Sanllehí.

Aquest és el desè any que s'atorga aquesta beca, fruit de l'ampliació del conveni de col·laboració que el CSC ja va establir amb la UPF el 2002, amb l'objectiu de promoure la formació en salut pública dels professionals de la salut com a estratègia de suport a la gestió dels serveis sanitaris. Abans de l'ampliació del conveni, les beques s'oferien únicament als estudiants del Màster de Salut Pública. L'ajuda correspon a dos terços del preu de la matrícula (66%) i és atorgada als estudiants inscrits al diploma.