Actualitat >

Notícies

Nova oficina tècnica d’Innovació al servei dels associats

L'Àrea d'Innovació i Partenariat del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha posat en marxa l'oficina tècnica de projectes d'innovació per als centres adherits a iNexesCSC, des de la qual es pretén donar suport en la detecció, disseny i desenvolupament de projectes innovadors a les entitats associades.

Els serveis que ofereix aquesta nova oficina se centren, en una primera fase, en el sondeig i identificació de necessitats dels associats, actuar com a radar de convocatòries i recursos disponibles, i cercar i detectar projectes innovadors. L'oficina també durà a terme activitats de cocreació i de laboratori de proves, donarà suport en l'estructuració de projectes (WPs) i en la constitució de partenariats,  així com en l'elaboració i redacció de projectes. Acompanyarà, igualment, en la preparació de presentacions per aconseguir finançament, en la gestió i seguiment de projectes, i en l'avaluació i realització d'informes de rendiment de comptes.

Aquests serveis estan dirigits als membres d'iNexesCSC, el hub d'innovació impulsat pel CSC i format per més de trenta entitats associades. L'objectiu és promoure l'emprenedoria dels associats, posant l'entorn i els mitjans propicis per al desenvolupament d'aquells projectes innovadors amb una clara aportació de valor i contribuint a la seva escalabilitat.