Què és el Consorci >

Codi de Conducta CSC

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) posa a disposició de totes les entitats el Codi de Conducta per al tractament de dades personals en l'àmbit sanitari i el Codi de Conducta per al tractament de dades personals en l'àmbit de l'atenció social, ambdós aprovats per l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT), autoritat competent i amb capacitat sancionadora per al sector públic a Catalunya. 

L'adhesió a aquests codis donarà la seguretat a l'entitat adherida d'estar complint amb la normativa en protecció de dades i permetrà visibilitzar aquest compliment amb un segell propi.

Descarrega't els codis

Podeu descarregar els Codis de Conducta del CSC per a l'àmbit sanitari i l'àmbit social, i conèixer així tots els requisits que s'exigeixen per adherir-s'hi i complir amb la normativa. La descarrega dels documents només té una funció informativa. Per adherir-se als codis i aconseguir el segell, s'ha de fer la petició i formalitzar l'adhesió.

Descarrega Codi de Conducta per al tractament de dades personals en l'àmbit sanitari 

Descarrega Codi de Conducta per al tractament de dades personals en l'àmbit de l'atenció social

Veure vídeo presentació Codi de Conducta CSC

Adhereix-t'hi

Les entitats de l'àmbit sanitari i de recerca o de l'àmbit social poden adherir-se als Codis de Conducta per al tractament de dades del CSC i assegurar-se, així, que compleixen amb la normativa en aquest àmbit. Només heu d'omplir el formulari, especificant a quin dels codis us voleu adherir, i l'equip de l'Àrea de Protecció de Dades del CSC es posarà en contacte amb vosaltres per explicar-vos els passos a seguir.

Adhereix-te al Codi de Conducta del CSC