Actualitat >

Notícies

La Sessió Tècnica CSC de demà abordarà l'atenció a la població geriàtrica

La pròxima Sessió Tècnica CSC tindrà lloc el dijous 22 de febrer, de 14 a 16 h, a la seu del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i tractarà sobre 'Els serveis territorials de geriatria: una nova manera d'abordar l'atenció a la població geriàtrica', seguint els objectius de desenvolupament sostenible 3 (salut i benestar), 10 (reducció de les desigualtats) i 11 (ciutats i comunitats sostenibles).

Durant la jornada, José Augusto García Navarro, director general del CSC i president de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología, presentarà "La nova estratègia de l'atenció geriàtrica". Seguidament, es mostraran exemples pràctics: Joan Espaulella, geriatra al Servei Territorial de Geriatria del Consorci Hospitalari de Vic, presentarà "El servei territorial de geriatria: l'experiència d'Osona"; Mireia Mascaró, geriatra de l'Hospital Dos de Maig i l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, explicarà "El model assistencial de la Unitat de Geriatria d'Aguts territorial de l'Àrea Integral de Salut Barcelona Dreta", i Helena Camell, directora d'Atenció Intermèdia, del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, parlarà de "L'atenció pal·liativa en el marc del servei territorial de geriatria a l'Alt Penedès i Garraf".

Benito Fontecha, cap del servei de geriatria i pal·liatius del Consorci Sanitari Integral i Coordinador de la Comissió d'Atenció Intermèdia del CSC, moderarà la sessió.

El formulari d'inscripció per assistir a aquesta Sessió Tècnica de forma presencial està disponible aquí. Per seguir la jornada online, cal registrar-se aquí.