Actualitat >

Notícies

La Sessió Tècnica de demà abordarà els reptes per a la millora de la qualitat i seguretat dels pacients

La primera Sessió Tècnica del 2024 tindrà lloc demà de 14 a 16 h, a la seu del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i tractarà sobre l'abordatge dels reptes per a la millora de la qualitat i seguretat dels pacients, seguint els objectius de desenvolupament sostenible 3 (salut i benestar) i 17 (aliances per aconseguir els objectius).

Durant la jornada, Clara Pareja, subdirectora general d'Ordenació i Qualitat Sanitàries i Farmacèutiques del Departament de Salut, parlarà de l'enfocament al Pla estratègic de qualitat i seguretat dels pacients de Catalunya 2023-2027 i la Plataforma de seguretat dels pacients, i Montse Gens, directora de Qualitat i Seguretat de la Gerència Territorial Camp de Tarragona, presentarà la gestió del risc assistencial en un territori a partir de la Plataforma de seguretat dels pacients a Catalunya. M. José Bueno, responsable de seguretat del pacient de Salut Sant Joan de Reus - Baix Camp, moderarà la sessió.

El formulari d'inscripció per assistir a aquesta Sessió Tècnica de forma presencial està disponible aquí. Per seguir la jornada online, cal registrar-se aquí.