Actualitat >

Activitats i agenda

CreaTalent: Com identificar el potencial dels professionals?

Data d’inici:
divendres, 29 setembre 10:00
Data fi:
divendres, 29 setembre 13:30
Lloc:
Seu del CSC (Av. Tibidabo, 21)

El CSC acollirà una nova sessió de CreaTalent el pròxim 29 de setembre, de 10:00 h a 13:30 h, on es presentaran diferents experiències pràctiques sobre com identificar el potencial dels professionals i com implementar-ho a les organitzacions.

Hi intervindran Isabel Arrieta, sotsdirectora de Recursos Humans de l'Hospital de Sant Pau; Mercedes Diego, directora de Gestió del Talent i Desenvolupament de The Knot World Wide; Carles Pla, subdirector de Desenvolupament i Gestió del Talent de l'ICS; Jordi Rodríguez, director de Talent i Organització de Sorigué, i Ana Sedano, gerent d'UCF.

PROGRAMA

  • 10.00 Presentació de la sessió.
  • 10.10 Identificació de potencial?. Sí, és possible. Isabel Arrieta, sotsdirectora de Recursos Humans de l'Hospital de Sant Pau. 
  • 10.45 Detecció de potencial de comandaments d'atenció primària. Experiència a Barcelona ciutat. Carles Pla, subdirector de Desenvolupament i Gestió del Talent de l'ICS.
  • 11.20 Pausa cafè
  • 11.50 ConverseSenseFicció. Mercedes Diego, Talent Management & Development Senior Director de The Knot Worldwide i Ana Sedano, gerent d'UCF.
  • 12.25 Detectar i desenvolupar el talent en diferents contexts organitzatius. Jordi Rodríguez, director de Talent i Organització de Sorigué.
  • 13.00 I ara què podem fer?. Presentació de la iniciativa del CSC dirigida a les entitats associades. Noelia Orellana, sòcia directora d'IdeQua, Pilar Rol, directora executiva de CAPSS i Ana Sedano, gerent d'UCF.

CreaTalent és un espai per a l'intercanvi de coneixement de les entitats associades en l'àmbit de la gestió de persones i està coordinat per Mònica Buqueras, cap de Desenvolupament i Gestió del Talent de l'Hospital de Granollers; Pilar Rol, directora executiva de CAPSS, i Anna Vilanova, responsable de Desenvolupament del Consorci Sanitari Integral.

>>Inscripcions