Patronal CAPSS >

Ofertas de trabajo

El Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i el Garraf ofereix un lloc de treball per a Metge/essa especialista en Otorinolaringologia. Ref: ORL_CSAPG_2024

Cerquem un/a Metge/essa especialista en Otorinolaringologia per la unitat de Cap i Coll del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf. El Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf està constituït per l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), l'Hospital R. Sant Camil (Sant Pere de Ribes), l'Hospital Sant Antoni Abat, el Centre de Rehabilitació i el Centre d'Atenció Primària de Baix-a-Mar (Vilanova i la Geltrú).
I per què amb nosaltres?

  • Trobaràs un bon ambient de treball, formant part d'un equip cohesionat que integra el servei d' Otorinolaringologia i el de Cirurgia Maxil·lofacial.
  • La teva activitat es desenvoluparà en l'àrea de consultes externes generals i especialitzades (infantil, vertigen, AOS, patologia de la veu), exploracions complementàries i quiròfan, segons la programació setmanal.
  • Tindràs possibilitat de gaudir d'una compactació horària que permeti la conciliació familiar.
  • Tindràs un pla de formació continuat al servei.

Es requereix

  • Acreditació de la titulació de Llicenciat/da en Medicina (homologació i permís de treball en el cas de professionals extracomunitaris).
  • Acreditació de l'especialitat en Otorinolaringologia via MIR (homologació i permís de treball en el cas de professionals extracomunitaris).

Requisits generals:

  1. Pertànyer a qualsevol dels estats membres de la Unió Europea i posseir suficients coneixements de català i castellà per poder exercir adequadament les funcions del lloc de treball.
  2. En el cas de ser ciutadà extracomunitari, a més dels requisits d'idiomes anteriors, s'haurà de comptar amb el permís de treball corresponent i la resta d'autoritzacions específiques que li afectin segons el cas.
  3. Tenir complits 18 anys i no excedir, si escau, de l'edat reglamentària de jubilació o d'aquella altra que pugui establir-se per llei.
  4. No haver estat separat/da, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, i no trobar-se en situació d'inhabilitació absoluta o especial per exercir ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial.
  5. En cas d'exercir una altre activitat pública o privada, disposar de la preceptiva Autorització prèvia de compatibilitat. En cas de resultar seleccionat/da en aquesta convocatòria, i si es troba sota alguna causa d'incompatibilitat de les previstes legalment per poder prestar serveis laborals al Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf i abans de formalitzar el corresponent contracte de treball haurà de procedir a la seva resolució o a sol·licitar la prèvia autorització de compatibilitat.
  6. Tenir la Titulació acadèmica oficial i, de ser no espanyola, degudament homologada per exercir en Espanya.
  7. Trobar-se col·legiat i al càrrec del pagament de quotes i de l'assegurança de responsabilitat.
  8. En cas de no posseir la nacionalitat espanyola: no trobar-se inhabilitat/da o en situació equivalent, ni haver estat sotmès/a a sanció disciplinària o equivalent, que impedeixi, en l'Estat de procedència de la persona aspirant, l'accés a l'ocupació pública. S'efectuarà declaració jurada.
  9. No haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual o tràfic d'essers humans amb una declaració responsable de no haver estat condemnat per sentència ferma per delictes contra la llibertat i indemnitat sexual i una autorització expressa per comprovar la veracitat de la declaració, d'acord a la Llei orgànica 1/1996, de 15 de gener, de protecció jurídica del menor. Alternativament es pot presentar certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals.
  10. Posseir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques necessàries per Desenvolupament de les funcions del lloc de treball. Aquestes capacitats seran avaluades pel servei Mèdic del Servei de Prevenció del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf.

Es valora

  • Capacitat de comunicació, empatia i treball en equip.

S'ofereix

  • Contracte d'Interinatge pendent de convocatòria.
  • Retribució salarial segons conveni Sanitat Concertada de Catalunya (SISCAT) - Grup 1.
  • Jornada complerta.
  • Incorporació immediata.

Període de presentació de candidatures i documentació:
Des del dia següent a la publicació del present anunci fins 30 de juny de 2024.
Mitjà de presentació de la sol·licitud i documentació:
Les persones interessades hauran d'enviar curriculum vitae a convocatories@csapg.cat, indicant la referència ORL_CSAPG_2024

Descarregar document (PDF 580,58 Kb)