Actualitat >

Notícies

Coneixement, acció i compromís social en la lluita contra el coronavirus

El CSC ha jugat un paper cabdal en la lluita contra el coronavirus amb diferents iniciatives, fent de punt de trobada entre els seus associats i l'Administració, augmentant la seva activitat i convertint-la en telemàtica per tal de fer de pont entre els diferents agents del sistema.  A través de totes les comissions i grups de treball, el CSC ha mantingut informats dia a dia de les darreres novetats a tots els seus associats en totes les disciplines. A més, el CSC ha sigut protagonista en l'àmbit de l'atenció a la gent gran creant una borsa de treball i una formació pròpies per incorporar professionals quan més falta feien, així com gestionant directament centres en plena primera onada de la pandèmia.

També el coneixement del CSC s'ha obert per primer cop a tot el sector amb les notes i documents elaborats pels nostres experts en àmbits com el laboral, el de farmàcia, el de contractació pública, el jurídic, el de responsabilitat social i el de protecció de dades. El CSC també ha creat un espai perquè tot el sector pugues conèixer experiències dels centres associats al CSC a l'hora d'abordar la pandèmia, tot amb l'objectiu de sumar coneixement d'utilitat al sector. I finalment, el CSC ha transformat els seus actes per seguir exercint de punt de trobada de coneixement però ara en format webinar.

Podeu consultar totes aquestes accions del CSC durant la pandèmia a través del diferents enllaços a la nostra web:

Des del CSC continuem treballant dia a dia al costat dels nostres associats i del sistema sanitari i social en aquesta lluita contra el coronavirus, i ho seguirem fent com fins ara en línia amb els nostres valors: vocació de servei, excel·lència, creativitat cooperativa, compromís social i confiança.