Actualitat >

informació coronavirus

Informació sobre el SARS-CoV-2

espai dedicat a la informació actualitzada i les fonts oficials

Davant de l'epidèmia de SARS-CoV-2, el CSC obre aquest espai dedicat a la informació actualitzada i les fonts oficials amb la voluntat d'estar al servei dels nostres associats, de donar suport als professionals del sector salut i social, i també per fer divulgació fiable a la població general. Tot per ajudar al sistema sanitari i social en la lluita per frenar aquesta epidèmia.

A més, hi trobareu informació pròpia elaborada i/o validada pels nostres experts en àmbits com el laboral, el de farmàcia i el de contractació, entre d'altres informacions.

Aquí publiquem les circulars informatives de la patronal CAPSS amb tot allò que cal tenir en compte davant les normatives i novetats que s'estàn donant a nivell laboral durant l'epidèmia de coronavirus:

Circulars CAPSS

Normativa laboral

Aquí trobaràs notes informatives sobre allò referent en contractació durant l'epidèmia de coronavirus, unes notes elaborades pel nostre equi del Servei Agregat de Contractacions Administratives del Consorci (SACAC):

Notes informatives sobre contractació

Des de l'Àrea Associativa s'han creat diferents canals de comunicació amb videoconferència per a totes les línies assistencials i d'activitat, també s'ha fet un recull seleccionant documents d'interès que sorgeixen d'aquesta activitat de l'àrea o que es tracta d'informació epidemiològica. Tota aquesta informació es pot trobar en obert.

Informació Àrea Associativa

Aquí es publiquen tots els documents i notícies d'interès de l'àmbit de farmàcia i del medicament, sempre en relació amb el coronavirus:

Informació farmaCSC coronavirus

Departament de Salut de Catalunya: en l'espai dedicat al coronavirus del Departament de Salut hi trobareu informació per a ciutadania, professionals, l'Administració local, així com altra informació d'interès i permanentment actualitzada.

El Departament de Salut també ha publicat diferents vídeos per a professionals en una llista de reproducció pròpia a YouTube en relació al coronavirus. També es poden trobar vídeos dedicats a la ciutadania en el canal de You Tube del departament.

Departament de Treball, Afers Socials i Famílies: aquí podeu trobar tota la informació que afecta a l'àmbit social, com ara informació per a residències i centres de dia però també per a grups de persones voluntàries i altres qüestions del sector social. 

Ministerio de Sanidad: aquí trobareu la informació oficial del ministeri espanyol amb les dades de la situació actualitzades i materials per a la ciutadania i els professionals sanitaris.

Organització Mundial de la Salut: diàriament la OMS actualitza la informació en aquesta pàgina amb preguntes freqüents, declaracions dels seus alts càrres, material informatiu per a la ciutadania i altres informacions d'interés.

A més, l'ONU compta amb un espai propi a You Tube dedicat al coronavirus amb l'opinió d'experts internacionals i vídeos divulgatius per a la ciutadania.

Com associats al CSC, per a dubtes sobre qualsevol qüestió podeu consultar amb els nostres equips d'experts a través dels corresponents correus electrònics: