Associació >

Experiències associats CSC

Compartim experiències liderades pels nostres associats

Engeguem aquest nou espai web del CSC per compartir experiències liderades per entitats associades al Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i que són d'interès per a tots els professionals i organitzacions del sector sanitari i social a Catalunya. Per començar, us compartim experiències desenvolupades en el marc de l'èpidèmia per coronavirus.

  • Sant Andreu Salut - Gestió psicosocial de Treball Social en l'Atenció Intermèdia en la pandèmia COVID-19

Des de Sant Andreu Salut, ens expliquen una interessant experiència sobre com aborden en aquesta crisi sanitària del coronavirus la gestió psicosocial de suport als pacients d'atenció intermèdia que són pacients vulnerables i on és necessari mantenir la interacció pacient família durant l'ingrés malgrat l'aïllament obligat per l'epidèmia de coronavirus. Així, Elisabet Hernández del Arco, coordinadora del servei de Treball Social de l'Hospital Sant Andreu de Manresa, ens deixa un emotiu testimoni amb casos concrets d'aquest suport en nous canals com ara la videoconferència, també en l'atenció al final de vida.

  • Hospital Universitari Parc Taulí - Nous circuits i intervencions en salut mental per als professionals de l'hospital

En aquesta nova experiència compartida dels associats del CSC en la lluita contra el coronavirus, des de l'Hospital Universitari Parc Taulí ens expliquen com han abordat la salut mental dels professionals del centre amb nous circuits en aquest àmbit. Ho expliquen Narcís Cardoner, cap d'àrea de salut mental de l'Hospital Universitari Parc Taulí,i Clara López, psicòloga de l'Hospital Universitari Parc Taulí.

  • Consorci Hospitalari de Vic - Pavelló Vic Salut

En aquest vídeo podem conèixer amb imatges i el testimoni directe del director de Serveis i SAS del Consorci Hospitalari de Vic, Jaume Castellano, la transformació d'un pavelló esportiu davant una situació que estava al punt del col·lapse de l'hospital per la gran quantitat de pacients que arribaven d'urgències. Així, Castellano descriu en aquest vídeo com es van coordinar amb els agents territorials per aconseguir, en pocs dies, adaptar dues pistes esportives a un espai hospitalari completament equipat amb capacitat per 160 llits.