Actualitat

Notícies

 1. La sessió tècnica sobre voluntariat mostra experiències d'èxit i posa les bases per seguir avançant

  Es va presentar la carta del voluntariat en l'àmbit de la salut i es van exposar tres casos de voluntariat a Palamós, Barcelona i Viladecans. La sessió es pot recuperar íntegrament en el vídeo de la retransmissió en directe.

 2. Treballem en un nou model d'atenció farmacèutica integral centrat en la persona

  El CSC i els seus associats estan treballant en un nou model d'atenció farmacèutica integral centrat en la persona, que serà presentat pròximament. Aquesta mateixa setmana s'ha celebrat una jornada per continuar treballant en aquesta línia després d'una primera fase de revisió bibliogràfica sobre problemes relacionats amb l'atenció farmacèutica.

 3. El CSC participa en un curs a la 'Escuela de Salud Pública de Chile'

  La doctora M. Luisa Vázquez, directora del Servei d'Estudis del CSC, va participar com a docent internacional al curs sobre investigació acció participativa a xarxes de serveis de salut i comunitats organitzat com a part de l'Escola d'estiu per la Escuela de Salut Pública de la Universitat de Xile a Santiago de Xile.

 4. Tres experiències d'èxit en Comunicació per a la nova edició #ComTalksCSC

  Per quart any consecutiu, el CSC tindrà un cicle de sessions sobre temes de Comunicació escollits pels propis associats de l'entitat. Aquest 2020 mirarem al sector privat per conèixer la premiada APP de Comunicació Interna Nexo de El Corte Inglés; després coneixerem un cas d'èxit de senyalística i humanització al Consorci Sanitari Integral i, finalment, Sant Joan de Déu ens mostrarà un bon exemple de transformació digital amb el projecte de la nova plataforma de salut mental que estan desenvolupant. Són sessions gratuïtes però cal inscriure's per accedir a la sala.

 5. Nou programa d'Update directiu d'UCf

  La novena edició d'aquest programa s'inaugurarà el pròxim 18 de febrer amb una jornada que comptarà amb diversos experts de l'àmbit directiu del sector sanitari.

 6. Un nou article del SEPPS apunta baixos nivells de coordinació en xarxes de serveis de salut a Colòmbia

  La prestigiosa revista International Journal of Care Coordination ha publicat l'article Care coordination in two of Bogota's public healthcare networks: A cross-sectional study among doctors elaborat entre el Servei d'Estudis del CSC i la Universitat del Rosario (Colòmbia) en el marc del Projecte Equity LA II. Els resultats mostren una limitada experiència i percepció de coordinació clínica entre nivell d'atenció per part dels metges.

 7. El CSC atorga el premi a la integració assistencial a la Fundació Puigvert i l'AIS Dreta de Barcelona

  Associats al CSC es van endur premis a la qualitat en diferents categories, que es van lliurar en un acte al Palau de la Música Catalana.

 8. El voluntariat, protagonista de la primera Sessió Tècnica CSC d'enguany

  El pròxim 23 de gener a les 14 hores celebrarem una sessió al voltant del paper del voluntariat en la participació comunitària en salut. La sessió és gratuïta però requereix omplir el formulari on-line, ja es pot consultar el programa.

 9. Nou programa de les Sessions Tècniques del CSC

  Inaugurarem el cicle el pròxim 23 de gener amb la sessió Participació comunitària en salut: el paper del voluntariat per a la qual es poden realitzar les inscripcions gratuïtes. A més, ja es pot consultar el programa íntegre de les Sessions Tècniques del CSC per l'any vinent, quan aquest cicle celebrarà el seu 20è aniversari.

 10. El paper del sector sanitari davant el canvi climàtic

  La primera jornada de Responsabilitat Social del CSC va mostrar l'impacte del sector sanitari sobre el canvi climàtic i va apuntar algunes claus per començar a combatre'l. Tomàs Molina va demanar "creativitat i responsabilitat" al sector per afrontar aquest repte, a més vam conèixer un informe amb tendències per innovar en aquest àmbit i les bones experiències de les membres del grup promotor de RS del CSC. Ja es poden recuperar els vídeos de la retransmissió en directe de la jornada.

Més recents