Actualitat

Notícies

 1. L'Àrea de Protecció de Dades del CSC analitza la Sentència del Tribunal Suprem sobre el “Passaport Covid”

  El passat 14 de setembre de 2021, la Sala Contenciosa-Administrativa del Tribunal Suprem es va pronunciar sobre la validesa jurídica de la mesura de demanar certificat de vacunació, prova de detecció d'infecció activa per Covid-19 o certificat d'haver superat la malaltia per a l'accés als espais interiors dels locals de restauració i oci nocturn. En aquest article, els experts de l'Àrea de Protecció de Dades del CSC analitzen aquesta sentència.

 2. La directora general de l'autonomia personal i la discapacitat, Montserrat Vilella, participa en la Comissió de Gestió Social de CSC

  Vilella ha exposat a la Comissió de Gestió Social del CSC les principals línies d'actuació del Departament, explicant la nova divisió de competències de la direcció general i els nous reptes per al sector, de manera que cal incorporar metodologia i eines compartides per tal d'abordar-los amb èxit.

 3. L'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona rep el "Premio protagonista del año en enfermedades raras 2021" pel seu projecte Share4Rare

  El Consorci de Salut i Social de Catalunya ha recolzat i proposat aquest projecte que ha obtingut el "Premio protagonista del año en enfermedades rares 2021", convocat per la Fundació Weber i la revista NewsRare.

 4. El Grup Promotor RS-CSC participa en el '22 Congreso Nacional de Hospitales y Gestión Sanitaria'

  El Grup Promotor de Responsabilitat Social del Consorci de Salut i Social de Catalunya ha presentat 'La Responsabilitat Social en l'abordatge de la COVID-19' en el '22 Congreso Nacional de Hospitales y Gestión Sanitaria', celebrat a Màlaga del 15 al 17 de setembre. 

 5. Les violències com a problema social per a la salut pública, a les Trobades de Salut Pública del CSC

  La darrera Trobada de Salut Pública del CSC s'ha celebrat sota el títol "Les violències: un problema social per a la salut pública" i ja està disponible el vídeo complet de la sessió. Les presentacions dels ponents també estan disponibles al web del CSC. 

 6. El CSC participa en el congrés iberoamericà de Salut Pública i Administració Sanitària a Lleó

  El Servei d'Estudis i Prospectives en Polítiques de Salut (SEPPS) del CSC ha participat en la XXXIX Reunió Anual de la Societat Espanyola d'Epidemiologia, XVI  Congresso  da  Associação  Portuguesa  de  Epidemiologia  i XIX Congrés de la Societat Espanyola de Salut Pública i Administració Sanitària amb dues comunicacions sobre integració assistencial i una sobre l'accés als serveis de salut durant la pandèmia.

 7. Josep Manel Dominguez és el nou responsable de CAPSS en l’àmbit social

  Amb l'objectiu d'impulsar i reforçar l'àmbit social, el Consorci de Salut i Social de Catalunya ha incorporat a Josep Manel Dominguez com a nou responsable de la patronal CAPSS en l'àmbit social.

 8. El CSC, jurat al concurs "Taller Vertical" de la UIC Barcelona School of Architecture

  La instal·lació "Modulit" ha estat la guanyadora de la XXV edició del Taller Vertical: Unlimited city. Designing inclusive and accessible urban furniture for Barcelona, que aquest any ha comptat amb la col·laboració del Consorci de Salut i Social de Catalunya.

 9. L'abordatge integral del pacient amb VIH, a la propera sessió del Cicle de debats sobre Medicaments Innovadors

  La propera sessió del cicle de debats #farmaCSC sobre Gestió pública dels medicaments innovadors, que tindrà lloc el 7 d'octubre, se centrarà en "L'abordatge integral del pacient amb VIH". Ja estan obertes les inscripcions, que són gratuïtes per als associats al CSC. 

 10. Obert el període de propostes per al nou cicle de Sessions Tècniques 2022 del CSC

  Fins al 30 de setembre es poden enviar les propostes sobre els temes que hauria d'abordar el nou cicle de Sessions Tècniques 2022 del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). Una part de l'èxit d'aquestes sessions es deu a la construcció participativa del programa. Per això, com cada any, ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració amb suggeriments dels temes que us interessaria que s'abordessin.

Més recents